ویزای توریستی سوئیس

10 / 10
از 1 کاربر

ویزای توریستی  سوئیس

معرفی کشور سوئیس

کشور زیبای سوئیس در اوپای غربی واقع شده است و حدودا 8 میلیون نفر نفر جمعیت دارد.

اتریش با کشور های آلمان، اتریش، فرانسه و همچنین کشور ایتالیا دارای مرز مشترک می باشد.

ویزای توریستی سوئیس

پایتخت کشور سوئیس، شهر برن می باشد و شهر های ژنو و زوریخ را به عنوان قطب های اقتصادی این کشور میتوان ذکر کرد.

کشور سوئیس یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان می باشد که در بین دیگر کشور های جهان بالاترین درآمد سرانه را دارا می باشد.

کشور سوئیس کشوری چند زبانه است و مردم این کشور به زبان های آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی و همچنین رومانیایی صحبت می کنند.

واحد پول کشور سوئیس فرانک سوئیس است که ارزشی معادل با 1 دلار آمریکا دارد.

اغلب مردم کشور سوئیس پیرو دین مسیحیت هستند و دین اسلام در رتبه ی دوم در بین مردم این کشور قرار دارد.

کشور سوئیس با طبیعت بکر و مناظر بی نظیر معروف است، به همین دلیل سالانه تعداد بسیار زیادی از افراد با اخذ ویزای توریستی سوئیس به این کشور سفر کرده و از جذابیت های توریستی این کشور بهره مند می شوند.

کشور زیبای سوئیس از بهترین گزینه ها برای تجربه ی لذت قایق سواری، بازی گلف و همچنین پیاده روی در مناظر بکر و دست نخورده می باشد.

یکی از بالاترین نرخ های امید به زندگی در جهان متعلق به کشور سوئیس می باشد و میانگین سن مرگ و میر برای مردان 80 سال و زنان 84 سال می باشد.

شرایط اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس

ویزای توریستی کشور سوئیس یک ویزای کوتاه مدت می باشد که به شخص متقاضی این اجازه را می دهد تا در مدت معلوم در کشور سوئیس اقامت داشته باشند این اقامت می تواند با اهداف سفر و بازدید از جاذبه های توریستی و یا دیدار اقوام ساکن در سوئیس و یا به قصد برگزاری کنفرانس و با اهداف کاری باشد.

ویزای توریستی کشور سوئیس یک ویزای 90 روزه است که به شخص متقاضی این امکان را می دهد که در این مدت در کشور سوئیس به گردشگری، دیدار اقوام و برگزاری کنفنرانس یا شرکت در جلسات و فستیوال های مختلف بپردازد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس

از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • اصل و کپی شناسنامه
  • ترجمه ی شناسنامه
  • اصل پاسپورت دارای اعتبار
  • 2 قطعه عکس با فرمت ذکر شده
  • ارائه ی پرینت حساب بانکی
  • ارائه ی گواهی تمکن مالی
  • ارائه ی بلیط رزرو شده ی رفت و برگشت
  • ارائه ی رزرواسیون هتل
  • ارائه ی سند ملکی،خونه،زمین
  • ارائه ی دعوت نامه در صورت وجود اقوام درجه 1 در کشور مقصد

چگونگی اخذ وقت سفارت سوئیس

به منظور وقت سفارت کشور سوئیس شخص متقاضی ابتدا باید با مراجعه به سایت سفارت سوئیس فرم آنلاینی را مبتنی بر درخواست ویزای توریستی به صورت آنلاین پر کند و تا تایید شدن درخواست وی منتظر بماند. لازم به ذکر است که این پروسه ی تایید شدن درخواست ممکن است 1هفته تا 10 روز به طول بینجامد.

پس از تایید شدن درخواست شخص متقاضی فرمی از روز های خالی وقت سفارت برای او ارسال می شود که او میتواند از بین این روز ها یکی را برای خود انتخاب کند.

در مرحله بعد فرد باید به جمع آوری مدارک لازم که کمی بالاتر ذکر شد بپردازد و در روز تعیین شده با تمامی مدارک مورد نیاز به سفارت جهت مصاحبه مراجعه نماید.

یکی از نکات مهم در این زمینه این است که اگر فرد قصد سفر به دیگر کشور های حوزه ی شینگن را دارد باید ابتدا وارد کشور سوئیس شده و سپس از آنجا به کشور های دیگر سفر کند و حتما تا قبل از اتمام زمان ویزای خود به کشور سوئیس بازگردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای توریستی سوئیس  می توانید با شماره های موسسه ی بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره ی تلفنی رایگان بهره مند شوید.

نظرات کاربران
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :