ویزای توریستی لهستان

10 / 10
از 1 کاربر

ویزای توریستی لهستان

معرفی کشور لهستان

کشور لهستان با نام رسمی جمهوری لهستان کشوری است که در مرکز اروپا قرار دارد.

این کشور بسیار زیبای اروپایی در همسایگی کشور هایی همچون اوکراین، آلمان، جنوب روسیه و بلاروس قرار دارد.

ویزای توریستی لهستان

دین 90 درصد مردم کشور لهستان مسیحیت کاتولیک می باشد و 2 درصد باقی مانده پیرو ادیان مسیحست ارتدکس و پروتستان هستند.

از نظر آب و هوا کشور لهستان تنوع دمایی خوبی دارد به صورتی که تابستان های کوتاه و گرم و زمستان هایی نسبتا طولانی تر و سرد دارد.

کشور لهستان حدودا 38 میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت این کشور شهر تاریخی ورشو می باشد.

از شهر های مهم این کشور میتوان به: ورشو، کراکف، وروتسواو، گدانسک، پوزنان و همچنین ووج اشاره کرد.

زبان رسمی این کشور زیان لهستانی است و همچنین واحد پولی رایج این کشور زلوتی لهستان است.

شهر ورشو پایتخت کشور لهستان است که حدودا 2 میلیون نفر جمعیت دارد  و بزرگترین شهر این کشور نیز به حساب می آید.

بهترین زمان برای سفر به کشور لهستان از اواخر فصل بهار تا اوایل فصل پاییز می باشد. در این بازه ی زمانی هوای این کشور بسیار معتدل و مناسب برای سفر به این کشور می باشد البته جالب توجه است که در فصل های دیگر نیز میتوان به این کشور سفر کرده و از جاذبه های توریستی این کشور بهره مند شد به خصوص در فصل زمستان با مراجعه به پیست های اسکی خاطرات خوشی را میتوان در این کشور زیبا ثبت کرد.

شرایط اخذ ویزای توریستی کشور لهستان

برای دریافت ویزای توریستی کشور لهستان ابتدا باید برای خود از سفارت این کشور وقت دریافت نمایید.

مهمترین نکته در  ویزای توریستی کشور لهستان مدارک شخص متقاضی است به این صورت که اگر مدارک شخص ناقص باشد به هیچ عنوان به درخواست وی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لازم به ذکر است که ویزای توریستی کشور لهستان یک ویزای کوتاه مدت است که به مدت 90 روز یعنی تقریبا 3 ماه اعتبار دارد. یعنی در این مدت 3 ماهه افراد میتوانند با این ویزا به کشور های حوزه ی شینگن نیز سفر کنند اما باید مقصد اول شخص، کشور لهستان باشد و سپس از آنجا به کشور های دیگر سفر نمایند.

جالب توجه است که داشتن دعوت نامه از کشور لهستان در پروسه ی اخذ ویزای توریستی کشور لهستان بسیار تاثیر گذار است. این دعوت نامه میتواند از جانب اقوام درجه ی 1 در لهستان و یا دعوتنامه ی کار و یا شرکت در نمایشگاه ها باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کشور لهستان

بخشی از مدارک برای اخذ ویزای توریستی کشور لهستان به شرح زیر است.

  • اصل و ترجمه ی شناسنامه
  • اصل پاسپورتی که دارای اعتبار است
  • گواهی تمکن مالی
  • پرینت گردش حساب
  • 2قطعه عکس به فرمت دلخواه
  • ارائه ی دعوتنامه در صورت دارا بودن اقوام درجه یک در کشور لهستان
  • ارائه ی سند ملکی
  • ارائه ی رزرواسیون هتل
  • ارائه ی بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • بیمه ی مسافرتی

چگونگی اخذ وقت سفارت لهستان

بعد از جمع آوری مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کشور لهستان شخص مربوطه باید با مراجعه به سایت سفارت لهستان فرم مریوط به درخواست ویزای توریستی را دریافت نماید و پر کند. این فرم باید به صورت دقیق و کامل پر شود و به صورت جدی از گفتن هرگونه دروغ سهوی یا عمدی خودداری شود.

بعد از ارسال فرم و با گذشت 7 تا 10 روز اعلام میشود که فرم شما تایید شده است یا تایید نشده است. در صورت تایید شدن شما میتوانید زمان وقت سفارت خود را تعیین کنید.

پس از تعیین وقت سفارت خود باید با تمامی مدارک مورد نیاز در روز مقرر به سفارت کشور لهستان مراجعه نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای توریستی لهستان می توانید با شماره های موسسه ی بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره ی تلفنی رایگان بهره مند شوید.

نظرات کاربران
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :