کار در استرالیا

10 / 10
از 1 کاربر

ویزای کاری استرالیا

معرفی کشور استرالیا

کشور استرالیا کشوری پیشرفته است که در نیم کره ی جنوبی کره ی زمین قرار دارد. این کشور با 7 میلون کیلومتر وسعت ششمین کشور بزرگ دنیا به حساب می آید.

کار در استرالیا

پایتخت استرالیا شهر کانبرا است .

کانبرا شهری که مجلس کشور و خانه ی فرماندار کل در آن قرار دارد.

سیدنی و ملبورن  دو شهر بزرگ کشور استرالیا هستند. لازم به ذکر است که این کشور دارای مرز خاکی با هیچ کشور دیگری نیست.

استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه به ‌شمار می ‌آید که کوچک ‌ترین قاره دنیا محسوب می شود.

استرالیا که همچون جزیره‌ای بزرگ است که در اقیانوس آرام  واقع شده، از نظر زمین شناسی کهنترین و قدیمی ترین خشکی جهان قاره ی اقیانوسیه به‌ شمار می‌آید.

زبان رسمی کشور استرالیا زبان انگلیسی با گویش استرالیایی است. تنها اختلافات بسیار اندکی در لهجه در بین مناطق گوناگون این کشور دیده می شود. زبان‌های دیگر مانند  ایتالیایی و چینی نیز در بین مهاجران این کشور بسیار رایج بوده و صحبت می شود.

طبق آخرین آمار در سال ۲۰۰۱، بیش از ۷۰٪ استرالیایی‌ها خود را مسیحی معرفی کرده‌اند و بیش از ۱۵٪ نیز پیرو هیچ آئینی نبوده‌اند.

بودائیسم و اسلام نیز هر یک با کمتر از دو درصد، در رده‌های بعدی در بین ادیان قرار داشته‌ اند.

شرایط اقتصادی کشور استرالیا

 اقتصاد استرالیا، یک اقتصاد توسعه یافته و مدرن است که در زمینه های  بازرگانی و کشاورزی بسیار سرآمد است. در رده بندی بهترین شهرهای جهان برای زندگی در سال ۲۰۰۸ به گزارش  اکونومیست ، شهر ملبورن دوم، پرت چهارم، آدلید هفتم و سیدنی نهم بوده است. محصولات اصلی کشاورزی استرالیا نیشکر، پنبه، غلات و فراوردا های گوشتی است. لازم توجه است که این کشور معادن طبیعی فراوانی نیز دارد. شرکای بازرگانی استرالیا بیشتر کشور های چین، ژاپن، کره جنوبی ، در آسیا و ایالات متحده امریکا هستند. بنا بر گزارش بانک جهانی ، این کشور در سال ۲۰۰۵، از نظر تولید ناخالص داخلی یا همان GDP در رده پانزدهم در بین کشور های  جهان قرار داشته‌ است و نیز بر اساس گزارش  برنامه ی توسعه ی سازمان ملل متحد، استرالیا از نظر شاخص توسعه ی انسانی  در سال ۲۰۰۶ سومین کشور توسعه یافته و مدرن در دنیا محسوب می شود.

مشاغل مور نیاز کشور استرالیا

لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا به اشخاص متقاضی کمک می کند تا بهترین نوع ویزای این کشور را اخذ کرده و با دید بهتری به موضوع مهاجرت از طریق ویزای کاری نگاه کنند.

در مطالعه ی فهرست مشاغل باید به این نکته توجه کنید که شغل مورد نظرتان در کدامیک از گروه ها در دسته بندی زیر قرار دارد.

1-  مهارت های استراتژیک بلند مدت و میان مدت

2-  مشاغل مهارتی کوتاه مدت

3-  مشاغل مورد حمایت ایالتی

لازم به ذکر است که این لیست که لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا است هر ساله دچار تغییر و دگرگونی می شود، به همین دلیل شخص متقاضی ویزای کاری این کشور می تواند با مراجعه به سایت اداره ی مهاجرت و شهروندی کشور استرالیا از شغل های مورد نیاز ثبت شده در این سایت مطلع گردد و با آگاهی کامل از شغل های مورد نیاز این کشور برای مهاجرت به این کشور اقدام کنند.

روش های اخذ ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری کشور استرالیا یکی از متداول ترین راه ها برای اخذ اقامت دائم کشور استرالیا می باشد.

دولت استرالیا سیاست‌ های خود را در راستای جذب نیروهای متخصص و ماهر تنظیم کرده است و فرصت‌های شغلی و شرایط زندگی مناسبی را برای این گروه از افراد علاقه مند به مهاجرت فراهم کرده است. امنیت اقتصادی و رفاه کامل زندگی در این کشور سبب رشد کسب‌ و کارها و کاهش نرخ بیکاری شده است که یکی از مهم‌ترین عوامل برای مهاجرت افراد متخصص و دارای مهارت محسوب می شود.

ویزا های کاری کشور استرالیا انواع گوناگونی دارد که هر شخص در صورت احراز شرایط خود و با توجه به توانایی های خود می تواند برای اخذ هر کدام از آنها اقدام کند.

ویزا های کاری کشور استرالیا ب 2 نوع ویزای موقت و دائم تقسیم می شود.

ویزا های دائم شامل : ویزا های 186، 187، 189، 190 می باشد.

ویزا های موقت شامل :ویزا های 400، 476، 485، 489 می باشد.

در ادامه به توضیح ویزا های دائم کشور استرالیا می پردازیم.

ویزای مهارتی مستقل کشور استرالیا (189)

ویزای 189 استرالیا ویزای دائم این کشور می باشد که در آن شخص متقاضی نیازی به کار فرما یا اسپانسر ندارد و صرفا بر اساس مهارت و توانایی شخصی متقاضی می باشد.

برای اخذ ویزای 189 یکسری شرایط  خاص و مهم وجود دارد که شخص متقاضی باید آنها را داشته باشد، به این صورت که سن شخص متقاضی باید کمتر از 45 سال باشد. لازم به ذکر است که شغل شخص متقاضی باید در لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا وجود داشته باشد، نکته ی مهم این است که این لیست هر سال تغییر کرده و به روز رسانی می شود.

 شخص متقاضی برای ویزای 189 استرالیا باید دعوت شده باشد، به این صورت که فرصت شغلی برای شغل مورد نظر شخص موجود باشد و رتبه شخص از نظر امتیازی بالا باشد یعنی حداقل امتیاز 65 را کسب کند، دعوت نامه را دریافت خواهد کرد. امتیاز در دعوت نامه بر اساس اطلاعات فرم ابراز تمایل (EOI)  است. لازم به توجه است که  زبان انگلیسی در محله ی امتیاز گیری از اهمیت بالایی برخوردار است به این صورت که IELTS نمره ی 6 قابل قبول بوده و 0 امتیاز دارد، IELTSنمره ی 7 خوب بوده و 10 امتیاز دارد،IELTS بالای 8 عالی بوده و 20 امتیاز دارد.

شخص متقاضی می تواند همسرو فرزندان خود و فرزندان همسرش و فرزند خوانده هایشان را در درخواست خود لحاظ کند.

تا 5 سال بعد از صدور ویزای 189 کشور استرالیا شخص می تواند بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشد.

برای اخذ این نوع ویزا شخص باید فرم ابراز تمایل EOI)) خود را در وبسایت اداره ی مهاجرت استرالیا ثبت کند.

لازم به ذکر است که پروسه ی بررسی مدارک بین 8-10 ماه به طول میانجامد.

ویزای دائم با اسپانسر شغلی استرالیا(186)

تنها بعد از انتخاب توسط یک کارفرما در کشور استرالیا شخص می تواند تا 6 ماه پروسه ی اقدام برای گرفتن ویزا را شروع کند. عنوان شغلی شخص باید مرتبط با رشته ی تحصیلی وی باشد و رشته ی شغلی شخص باید در لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا وجود داشته باشد. لازم به ذکر است که هر ساله این لیست تغییر کرده و به روز رسانی می شود.

سن زیر 45 سال و داشتن گواهی عدم سوئ پیشینه از موارد مورد اهمیت این نوع ویزا می باشد.

لازم به ذکر است که 90 درصد ویزاها طی 12 ماه پردازش شده و نتایج نهایی آنها اعلام میگردد.

ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما استرالیا (187)

بلافاصله پس از آنکه شخص متقاضی ویزای کار توسط کارفرمایی در مناطق کم جمعیت استرالیا انتخاب کند می تواند برای اخذ این نوع ویزا انتخاب کند. سن شخص باید کمتر از 45 سال باشد و تسلط نسبی به زبان انگلیسی را دارا باشد.

شخص متقاضی باید شرایط و مهارت های لازم برای شغلی که برای آن انتخاب شده است را داشته باشد.

لازم به ذکر است که یکی از بهترین راه های ورود به کشور استرالیا این است که شخص متقاضی کار در این کشور از طریق ویزای تحصیلی وارد این کشور شود. افراد مشغول به تحصیل در ایتالیا اجازه ی کار پاره وقت در این کشور را دارند. افراد محصل نیز در استرالیا می توانند بلافاصله پس از اتمام دوره ی تحصیلی خود با پیدا کردن شغ مربوطه به صورت تمام وقت مشغول کار شوند.

لازم توجه است که در قسمت تحصیل در استرالیا ی همین سایت به صورت مفصل درباره ی ویزای تحصیلی استرالیا و پروسه ی انجام کار توضیح داده شده است.

لازمذکر است که ا میتوانید با مراجعه به قسمت های ویزای ازدواج در استرالیا، ویزای سرمایه گذاری در استرالیا و همچنین ویزای توریستی استرالیا از اطلاعات جامع و کامل درباره ی کشور استرالیا برخوردار شده و با دید وسیع تری درباره ی مهاجرت به این کشور بی نظیر تصمیم بگیرید. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای کاری استرالیا می توانید با شماره های موسسه ی بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره ی تلفنی رایگان بهره مند شوید.

نظرات کاربران
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :